Не остарява – Тина Търнър на 78

Звездата временно излезе от пенсия, за да уважи премиерата на мюзикъла "Тина", който се играе на лондонска сцена

eva.bg 18 April 2018

Снимка: getty images/guliver

Тина Търнър бе специален гост за премиерата на биографичния мюзикъл за живота й „Тина“, който вече се играе на лондонска сцена. 78-годишната Тина изглеждаше толкова добре, че със сигурност я заподозряхме в откриване на тайната на вечната младост (вижте я в галерията ни).

Носителката на 11 награди „Грами“ демонстрира перфектната си форма и визия, пристигайки на премиерата заедно със съпруга си Ервин Бах, за когото се омъжи през 2013 година. Тина Търнър се отказа от активна музикална кариера преди около осем години, оттегляйки се и от светските и медийни събития.

Всички искат да знаят какво правя като пенсионерка. Трябва да призная, че много ми харесва. Прекрасно е да си в пенсия – спиш колкото и докогато си искаш, предекорираш къщата два-три пъти, занимаваш се с всички онези лежерни и приятни неща, които винаги си мечтал да вършиш, ако имаш време“, заяви тя в интервю през есента на миналата година.

А по повод мюзикъла за живота й, заради който в момента отново застана в светлините на прожекторите, тя каза: „Не съм искала този мюзикъл, не съм се нуждаела от него, нямам нужда от ново шоу. Но непрекъснато получавам писма и картички от почитатели – хората казват, че им давам надежда. Този мюзикъл може да не е нещо, което съм искала, но е нещо, което останалите са искали. Затова ще направя всичко възможно, за да е успешен, за да служи за това, от което хората се нуждаят. Поради тази причина временно излизам от пенсия.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР