Анастейша: Погледнете ме!

eva.bg 24 April 2018

„Във всяка песен от албума ми има сила. Искам моята музика да говори на хората, да им помага, когато минават през труден период и да им покаже, че всичко е възможно. Можеш да оцелееш, да еволюираш. Погледнете ме!“, споделя Анастейша, която съвсем скоро ще видим на живо у нас. Преди броени дни певицата стартира европейското си турне с концерт в Холандия. Обиколката е свързана с най-новия й албум „Еvolution”, като американската звезда ще изнесе 38 концерта. Един от тях ще е в България – на първи юли в Зала 1 на НДК.

На живо у нас ще чуем най-големите хитове на Анастейша „Left Outside Alone“, „Not That Kind“, Paid My Dues“, „Sick and Tired“ и „I'm Outta Love“. Разбира се, ще чуем и песни от седмия й студиен албум.

Любимата й песен от албума е „Stamina“, защото всички имат нужда от “stamina” в живота си (в превод – възможността да продължиш, да устоиш и да имаш физическа и психическа воля), както и песента „Boxer“, заради смелостта да поемаш ударите и да не позволяваш някой от тях да те повали.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР