В артистичния апартамент на Кара Делевин

eva.bg 28 April 2018

Снимка: Architectural Digest

Не сме се и съмнявали, че такава пъстра личност като Кара Делевин ще живее в толкова цветен и артистичен дом. 25-годишната моделка, актриса, а вече и писател, показва новия си апартамент, разположен в Западен Лондон пред Architectural Digest. Когато го купила пространството се нуждаело от основен ремонт и тя наела своя приятел и интериорен дизайнер Том Бартлет да се заеме с него. Заради непрестанните й ангажименти обаче комуникацията между двамата се осъществявала главно по FaceTime, а изборът на материали – чрез размяна на мостри между континентите с куриери.

На първото ниво има кинозала, която се превръща в пространство за партита, когато приятелките й се отбият; бар и музикална стая, в която държи колекцията си от китари. На горното ниво е разположена основната спалня, в центъра на която е голямо легло с балдахин, и голямата баня, с лампи балони и стенна облицовка от Сара Хокомбе.

„Има високи тавани и големи прозорци, но в същото време е изключително интимно и класическо“, казва Делевин за пространството. А то е пълно с неонови знаци („Пържени картофки“ в бара и „Любов“ в музикалната стая), ярки цветове, уникални произведения на изкуството и мебели, които успяват да предадат артистичността й. Вижте го в галерията.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР