За седми път Фестивал на здравето и красотата във Варна

От 11 до 13 май

03 May 2018

За седма поредна година търговско-развлекателният център на Мол Варна ЕАД ще бъде домакин на Фестивал на здравето и красотата. В продължение на три дни - от 11 до 13 май, български и чуждестранни компании ще представят пред варненци и гостите на града най-новите продукти и серии от лечебната, натуралната и декоративната козметика на утвърдени наши и световни марки, сред които френските натурални серии на Spa Abyss и Blue Marine, испанските на Laboratorios Valquer и Oliva, Calivita, Complete Pharma, AmWay, Forever Living Products, Oriflame, Сервие България, Golden Rose, Refan, Varna Bio и българската натурална и био козметика на Heldiva Prima, Krista G, Morava, Phytocode.

Посетителите ще се запознаят с революционните препарати за почистване на Enjo, иновативните огледала на SmirrorS, здравословните хранителни добавки на Nutrilitе, възможностите на фитнес Енерджи клуб и много други. Гостите на фестивала ще могат да се докоснат до алтернативни холистични терапии, методи за диагностика и езотерични практики, както и безплатно да се подложат на лечебни и релаксиращи процедури, които ще им предложат Медицински център „Здравец“ на Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия“ и другите участниците в изложението.

Както винаги, пъстра и „звездна“ ще бъде и палитрата на лекторите, които по традиция ще се включат с лекции във Фестивала на здравето и красотата. В морската столица ще пристигнат доц. д-р Даниел Янков – председател на Българската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия, магнетичният сексолог и психотрапевт доц. д-р Румен Бостанджиев, д-р Василка Юрукова - хомеопат и шуслеров терапевт с международно признание, българската Луиз Хей - психоложката Ценка Местанска, професори, доценти, преподаватели и асистенти от варненския Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“, който отново е официален партньор на събитието.

Конкурси за грим и прическа за най-изявените професионалисти от Варна и региона ще бъдат организирани през трите дни на Фестивала на здравето и красотата. Компетентно жури от признати имена в съответната област ще излъчи във всяка от категориите по един победител, който ще спечели и голямата награда, осигурена от търговския център на Мол Варна ЕАД.

Специални отстъпки и много атрактивни награди за посетителите ще има от фирмите, участващи в изложението. Пълната програма на Фестивала на здравето и красотата може да видите в сайта на търговско-развлекателния център: www.mallvarna.bg и страницата на центъра във Фейсбук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР