Нощен пикник с RHYE

В първата вечер на румънския музикален фестивал Summer Well 2018

12 May 2018

Осмото издание на набиращия все по-голяма популярност музикален фестивал в Румъния отново ще бъде открито със символичен нощен пикник и участието на Симфоничния оркестър на Букурещ. А специален гост във вечерта на 10 август ще бъде канадската сензация RHYE.

Преди няма и 6 години, първоначално мистериозният дует е създаден от канадския музикант Майк Милош и датския продуцент Робин Ханибал. Отскоро – и с излизането на новия албум Blood, RHYE изцяло премина в ръцете на Милош и феноменалния му глас, неведнъж бъркан с женски вокал. За музиката на RHYE често казват, че отразява онова особено чувство на всепоглъщаща любов, преминаваща през тялото за един удивителен миг. В чувствените мелодии някак естествено се сливат леки бийтове и струни (от китара до виола и арфа), ювелирно преплетена електроника и чувствения вокал, нашепващ лирични думи. Добавете свежестта на нощния летен въздух и се пригответе да се потопите в истински романтична вечер извън всякакви шаблони - с класически привкус и енергията на искрено отваряща сърцето си публика. Струва си.

Не пропускайте и следващите два дни (11-ти и 12-ти август) от програмата на Summer Well 2018, когато на сцената ще се качат Justice, Bastille, The Kooks, Kodaline, Cigarettes After Sex, SOFI TUKKER, Rationale, Tom Grennan, HMLTD, Isaac Gracie.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР