Все още се обичат – Пиърс Броснан и съпругата му Кийли

eva.bg 18 May 2018

Снимка: getty images/guliver

Години наред Пиърс Броснан намираше място в класациите на най-сексапилните мъже, при това не само заради заредената със сексапил роля на Джеймс Бонд. Истината е, че дори сега 65-годишният актьор излъчва един неустоим мъжкарски чар, който годините няма как да унищожат.

За съжаление на феновете му от женски пол обаче, той е зает. Много зает и много отдавна. За пореден път се убедихме в това снощи на парти в Кан, където Пиърс Броснан бе с 54-годишната си съпруга Кийли. Той с гордост целуна половинката си, която е до него от 17 години. Двамата са неразделни още от първата им среща на плажа в Малибу през далечната 1994 година. Сключиха брак през 2001 и имат двама синове – Дилън и Парис.

Това е втори брак за Пиърс Броснан. Първият продължава 17 години – актьорът остава вдовец, след като съпругата му умира от рак на яйчниците през 1991 година. От нея има едно биологично дете и две осиновени. Една от припознатите от него дъщери е Шарлот Броснан, която също умира от рак на яйчниците -  през 2013 година.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР