Руни Мара е новото лице на Givenchy

Американската актриса ще е лице на новия дамски аромат на марката, който ще имаме удоволствието да помиришем едва през есента

Рени Аврамова 20 May 2018

Руни Мара вече е част от голямото семейство на марката и от дълго време разхожда стилните им дрехи по червения килим. С грацията и елегантността си наподобява на Одри Хепбърн, икона и муза за Юбер Живанши, но освен талантлива актриса Руни е отдадена на множество благотворителни каузи и е говорител на Humane Society International. 

Възпитаник на Нюйоркския университет, Мара става популярна със запомнящата се първа сцена на „Социална мрежа“, режисиран от Дейвид Финчър, който впоследствие я избира за главната роля в „Момичето с драконовата татуировка“ през 2011 г. За нея Руни е номинирана за Оскар и Златен Глобус. Актрисата играе и във филми като „Ain’t Them Bodies Saints”, „Странични ефекти“, „Тя“, „Измет“. През 2015 г. кариерата и достига нови висоти с участието и във филма „Карол“ на Тод Хайнс. За ролята си в него е номинирана за Оскар, Златен Глобус, БAФТА, Наградата на Гилдията на филмовите актьори и печели наградата за най-добра актриса на Фестивала в Кан. Тази година ще я видим в главна роля в „Мария Магдалена“ рамо до рамо с Хоакин Финикс, а по-късно и в поддържащата роля във филма на Гюс Ван Сант „Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot“, който наскоро беше показан на филмовия фестивал Сънданс и Берлинския кинофестивал. 

Ромен Спицер от Givenchy Parfums оправдава избора си с изявлението: “Руни е завладяваща актриса със забележителен талант. Нейната ангажирана и щедра личност, елегантен външен вид и безспорна интензивност, отразяват перфектно света на новия аромат, който тя ще въплъти през есента на 2018“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР