Принцът, пчелата и смеещата се Меган

Как една досадна пчела се превърна в акцент по време на първия официален ангажимент на Меган и Хари след сватбата

eva.bg 23 May 2018

Снимка: getty images/guliver

Първият официален кралски ангажимент след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, които вече са херцог и херцогиня на Съсекс, бе във връзка с празненствата по случай 70-ия рожден ден на принц Чарлз.

Близо 6000 души бяха поканени в Бъкингамския дворец на чай, сандвичи и торта. За първи път Меган изпита удоволствието към нея да се обръщат с Ваше височество и Ma'am. Това обаче не бе достатъчно, за да вкара американската актриса в строгите норми на кралския етикет.

По време на реч на принц Хари, който упорито се бореше с една досадна пчела и накрая не се сдържа да пусне шега по адрес на насекомото, към което се стремеше, Меган избухна в кикот пред учудения поглед на Чарлз и доста по-сдържаната в усмивката си Камила.

След това трябваше да обяснят и  на Чарлз кое му е смешното, защото явно той пропусна битката на Хари с пчелата. Няма как обаче да приемем като гаф тази естествена реакция на Меган, която се радва на любовта на британците.

За първата си официална изява след сватбата Меган пак заложи на Givenchy.

Медиите пък не пропуснаха да отбележат жеста й спрямо Хари, показващ според тях само едно нещо - „Той е мой“. Вижте снимки от събитието в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР