В нюйоркския апартамент на Лив Шрайбър

Дом за трима мъже и едно куче

eva.bg 24 May 2018

Снимка: Architectural Digest

Семейството на Лив Шрайбър се мести от Сан Франциско в Ню Йорк, когато той е на 4 години. Актьорът израства на четвъртия етаж на ъгъла на Първо авеню и Първа улица. Затова и за него няма нищо по-нормално от това да избере Голямата ябълка за дом на своето семейство.

Лив купува мястото още в края на 90-те. Тогава обединява няколко помещения от индустриална сграда в манхатънския квартал NoHo, за да направи от тях апартамент. Когато през 2005 с Наоми Уотс заживяват заедно, двамата преобразяват и разширяват пространството. Но по-късно се местят в по-голям апартамент наблизо, заедно с двамата им сина – Саша и Кай – в момента на 10 и 9 години.

След като с Наоми се разделят в края на 2016, Шрайбър се връща в любимата си къща и наема архитектурната фирма „Ashe and Leandro“, за да му помогне да я трансформира, но не отново в ергенска квартира, а в дом за него, синовете му и кучето им Уди. „Донесох си нещата, които бяха важни за мен и които се надявам да станат такива и за децата ми. Идеята ми беше да има много изкуство, навсякъде където може“, споделя актьорът.

Дъбови подове, стоманено стълбище и „леко старомодна“ според Шрайбър кухня, в която обаче често мирише на прясно изпечения от него бананов хляб, любим на всички момчета. Вижте апартамента в галерията ни, а във видеото на Architectural Digest ще разберете коя е най-популярната вещ в дома му, какво стихотворение е написал синът му за 50-тия му рожден ден и защо има проблем с камината.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР