Зоо магазин

Чудесата са около нас, на една ръка разстояние. Не се поддавайте на стереотипи и заложете на ексцентричността

Рени Аврамова 26 August 2018

почистващ стик и хидратиращи перли от серията Tako на Tony Moly

Снимка: пресофис на марките

Rзглежда, че бюти дизайнерите още не са изживели детството си и при вида на някои от новите им творби ни обзема не само чувство на радост и възхита, но и желание да си поиграем. Мечета, панди, октоподчета, слончета... Според Philipp Plein и Loewe не трябва да се разделяте дори и за миг с домашните си любимци. Октоподът от опаковките Tako на Toly Moly, макар да изглежда като играчка, настройваща ни за забавление, всъщност крие продукти за грим и грижа за кожата.

Въпреки веселите опаковки формулите са сериозни. Съдържат органичната киселина таурин, извлечен от калмари, която подхранва кожата. Визажистите също се отдават на криейтив арт и заради въображението им няма да е необходимо да посещавате зоопарка или да търсите смешни клипчета с панди в youtube. Творците от М.А.С разработват панда-темата съвместно с италианско-японския дизайнер и редактор Никола Формикети от Nicopanda и цялата грим колекция забавлява със смелите нюанси и с атрактивните опаковки. Дори да не сте фен на тази модна марка, обличаща Лейди Гага, със сигурност ще се забавлявате, създавайки уникален и абстрактен макиаж. Не по-малък шанс да ви забележат има и с ароматите

I Love Gaultier на Jean Paul Gaultier. Вместо да им ушие рокли, ексцентричният дизайнер ги облича в уличните рисунки на Андре Сарайва – графити и анимационни герои. Няма противопоставяне на Street и Haute couture, тъй като рисунките му обитават музеи, а ароматите продължават да са свежи, блестящи шедьоври, създаващи удоволствие и предизвикващи стереотипите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР