Съблазнително начало

Ако се чудите дали е време за промяна, направете го с аромат

Рени Аврамова 28 July 2018

Пристрастените към водата обожават необичайното усещане за свежест и покой при потапяне, прекланят се пред нейната стихия и се изкушават от непрестанното й движение. Тя поражда възхищение, пробужда въображението и сетивата. В акватичната вселена на Aqua Kenzo for Her се срещат чувствени венчелистчета магнолия, енергични листа от малина и наелектризиращ зелен касис.

Потапяме се в интимния свят на модерната, дръзка и силна жена, която този път ни изненадва с чувствен секси аромат. Modern Princess Eau Sensuelle на Lanvin ни очарова с кадифена праскова, разгръщаща се в шлейф от листенца божур и бял жасмин.

Бляскав, апетитен, съблазнителен е Angel Muse на Mugler, който се вписва идеално в нетривиалните гурме тенденции. Ще се чувствате на върха на щастието с микса от лешников крем, сок от мандарина и маракуя, отговорни за сладостта, и единственото опасение е, че води до пристрастяване.

Композицията на блестящия, зашеметяващ и екзотичен парфюм Omnia Pink Sapphire на Bvlgari е вдъхновена от розовия скъпоценен камък сапфир, зареждащ с щастие и позитивни мисли и вибрации. За директно излитане в розовите облаци съдействат нотки на слънчево франджипани и тиаре, обогатени с розово помело, сладка ванилия и розов пипер.

Всяка парижанка е свежа, спонтанна и обича небрежно да смесва стилни аксесоари. Но ароматът й е неин уникален подпис. Затова избира Mademoiselle Rochas, елегантен, искрящ и закачлив, в който се усещат нотки бели цветя, с вкус на касис и розов пипер.

С уханието Daisy Love Marc Jacobs ни пренася на огрения от слънцето нагорещен пясък, където любовта и безгрижието изпълват въздуха. Сред пудрени цветни маргаритки се усещат топли кашмирени нотки и сладка дива къпина.

Sorbetto Rosso на Escada е аромат, вдъхновен от истинския дух на Амалфи, където въздухът вибрира от морския бриз, носещ уханието на цитруси и морска солена вода. Подобно на ледено сорбе ароматът създава усещане за експлодираща свежест чрез пристрастяващия вкус на апетитна диня, с нотки на круша и цвят тиаре.

Azzaro Mademoiselle е въздушен, закачлив и шикозен аромат, пленил сърцето на парижанката, която никога не напуска дома си без задължителния аксесоар, допълващ визията й. Поражда усещане за удовлетворение и щастие с флорално-плодовия си букет от праскови, серинга и ирисово дърво.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР