Една срамежлива звезда

eva.bg 03 March 2018

Снимка: getty images/guliver

Не знаем дали да й вярваме или не, но Кийра Найтли се оказа една доста притеснителна звезда. Поне съдейки по думите й. 32-годишната актриса призна, че се „парализирала от срам“, когато трябвало да ходи на партита.

"Едно от най-ужасяващите неща в целия свят е да отидеш на парти и да влезеш в помещение пълно с хора. Обикновено издържам около 10 минути, защото буквално се парализирам", заяви тя. Даже близки приятели я обвинили, че в такива случаи се превръщала в „ледена кралица“, защото не говорела с хората и се държала високомерно.

„Истината е, че не искам да изглеждам като зла кучка, но просто не знам какво да си говоря с непознатите, как да се държа. Това е един от големите проблеми на славата“, допълни Найтли.

Драмите в социалния й живот се дължали на факта, че още като тийнейджър се фокусирала върху работата и напълно пренебрегнала личния си живот. Затова и изпуснала момента да се научи как да се държи сред хора. Е, на нас ни е малко трудно да й съчувстваме за този „ужасен аспект на славата“. Чак толкова ли е страшно, Кийра?

1 КОМЕНТАР
1
Роза
03 March 2018, 13:04

Проблемът може да бъде реален. Нищо, че на сцена човекът се справя блестящо. Светският живот не е приятен на всекиго. Дори и на такива, придобили популярност от сцената. Та защо да не й вярвате? Познавате ли я толкова добре? Или мислите, че на нейно място всичко би ви било идеално?

ТВОЯТ КОМЕНТАР