Сара Джесика Паркър разчита на посредници

04 March 2018

Двама бивши партньори се изказаха не особено ласкаво за Сара Джесика Паркър, въпреки безкрайните й опити да гради имидж на добро момиче и на звезда, с която е лесно да се разбереш и да работиш.

Оказа се, че актрисата от „Сексът и градът“ не обичала особено директната комуникация, а използвала трети човек, който да препредава желанията и думите й. Първо бившето й гадже Роб Лоу сподели, че Сара Джесика Паркър била много недоволна от автобиографията му Stories I Only Tell My Friends. Не за друго, а понеже не написал, че очите й са сини. Но не му го казала директно, а накарала трети човек. „Беше бясна. Нещо от типа на: не мога да повярвам, че не си спомняш, че очите ми са сини.“

Брадли Купър пък сподели впечатленията си от Сара Джесика Паркър като колега. Те играят заедно в  „Сексът и градът“ и „Фалстарт“. „В една от сцените трябваше да се целуваме. При  мен дойде човек, пратен от нея, за да ми каже да не си слагам езика в устата й“, разкри Купър. И допълни, че няма особено приятни спомени от работата си със Сара Джесика Паркър.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР