Shopping&Dance Week 2013!

Покривът на Сердика Център става домакин на танцовия спектакъл Balloonic

08 September 2013

Шестото издание на международния фестивал за съвременен танц Sofia Dance Week ще стартира на 13 септември със зрелищно шоу BALLOONIC на покрива на Сердика Център. Танцовият пърформанс ще представи шоу с балони с хелий, които ще издигнат артистите във въздуха на над 20 метра височина. В 21:00 часа всички гости на спектакъла ще се пренесат в магическия свят от светлина, музика и флуидност, за да станат част от първото по рода си BALLOONIC шоу в небето над нощна София. Входът е свободен.
Но изненадите не свършват дотук. Молът обявява седмицата от 9 до 13 септември за Shopping&Dance Week, за да докаже на всички, че пазаруването може да е истински забавно и… в ритъм с модата. Като танцът. От понеделник до четвъртък клиентите на мола, пазарували на стойност от 150 лв. до 200 лв., ще получат персонална покана за специалното закриващо събитие на Shopping&Dance Week на 13 септември и комплимент от Domain Boyar по време на спектакъла BALLOONIC. А всички, пазарували на стойност над 200 лв., ще спечелят покана за двама за представление от фестивалната програма на Sofia Dance Week.
И това не е всичко! На 13 септември от 18:00 до 21:00 часа Сердика Център обявява Happy Shopping Hour с намаления до -50% в повече от 30 магазина. Повече информация на serdikacenter.bg и на facebook.com/serdikacenter.bg.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР