се омъжи за трети път

33-годишната актриса Мила Йовович се омъжи за режисьора Пол Андерсън на скромна церемония. Двамата разменили клетви в градината на дома им в Бевърли Хилс в присъствието на около 50 гости

25 August 2009


33-годишната актриса Мила Йовович се омъжи за режисьора Пол Андерсън на скромна церемония. Двамата разменили клетви в градината на дома им в Бевърли Хилс в присъствието на около 50 гости. Сред тях бил и актьорът Патрик Демпси със съпругата си Джилиан.

 

Актрисата била облечена с рокля, изработена от самата нея в стил 60-те години. Цялата къща била украсена с бели и червени цветя, китарист и певица забавлявали гостите с традиционна испанска музика, а след тържеството свирили кубински музиканти. Тортата била традиционна – кръгла, на четири етажа. Малката дъщеричка на Мила и Пол – Евър Габо била шаферка.

 

Двамата се запознават през 2002 г. на снимките на „Заразно зло“. Това е третият брак на Йовович. Звездата се омъжва за първи път, когато е едва на 16 години за актьора Шон Андрюс, но само два месеца по-късно майка й анулира брака. Вторият съпруг на Йовович е режисьорът Люк Бесон.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР