Могамбо

Минималистично обаяние придава на стила сафари нов живот. Гледаме мелодрамата „Могамбо“ с Грейс Кели и се отправяме на лов за бюти трофеи

Свобoда Сидерова 04 September 2015

Пудра за естествено сияние и здравословен вид Belle de Teint на Lancome, сияещ мист за лице Brume Bonne Mine на Givenchy, палитра за очи с 5 блещукащи сенки и 3 металик Bronze Goddess Shimmering Nudes на Estee Lauder, мъжки аромат Noir Extreme на Tom Ford, палитра сенки 5 Colour Designers на Dior, скулптиращо трио Microsmooth на Sephora

Лова открива Tom Ford с мъжкия аромат Noir Extreme. Случайно или не, цветът на опушеното стъкло на флакона е в тон с Черния континент. Том Форд (дизайнерът сам рекламира собственото си творение) и професионалният ловец и авантюрист Виктор от „Могамбо“ (в ролята Кларк Гейбъл) си приличат по безсрамно съблазняващото обаяние.

Ава Гарднър и Грейс Кели в „Могамбо“, снимка american film institute
Между другото, името на филма от суахили се превежда като „Страст“. Очакват ви подправъчни нощи с дъх на северноафриканско нероли с цитрусов подтон, контрастиращи на трептяща бленда от шафран, кардамон и индийско орехче. Плюс мнооого амбър. Класиката в жанра healthy glow гарантират две нови пудри.

Brume Bonne Mine, звезда от лятната колекция Croisiere на Givenchy, е без бронзираща съставка. Спреят равномерно се разпределя и мигновено обвива лицето, включително раменете и деколтето, със златист воал. Belle de Teint на Lancôme съчетава blur ефект (замъгляване на неравностите с цел изглаждане) и грижи за кожата.

Eкстракт от роза галика усилва сиянието й, екстракт от домат и масло от кайсия защитават от свободни радикали, кофеин енергизира. Сенките на Dior са осъществена мечта за архитектура на погледа стъпка по стъпка. Реновираната текстура гарантира дълготрайност, 3D ефект и финес.   

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР