Най-желаните ергени в Холивуд

Те са млади, красиви, богати, секси, с кариера и... нямат жена до себе си. Може би причината е, че изкарват прехраната си в Меката на киното, където връзките са краткотрайни, а дългогодишните бракове – изключителна рядкост

Деяна Ангелова 07 October 2015

Лиам Хемсуърт

Снимка: Getty Images/Guliver

Представяме ви едни от най-желаните ергени в Холивуд. Някои от тях неуспешно търсят любовта, за други перфектната половинка е само героиня в сценарий за романтичен филм, а за трети краткотрайните авантюри са начин на живот

Лиам Хемсуърт

Сексапилният брат от клана Хемсуърт бе пометен от ураганната стихия Майли Сайръс. Двамата бяха дори сгодени, но през септември 2013 г. тя реши, че ще става скандална и провокативна певица, а не примерна съпруга. Затова се разделиха. Хемсуърт дълго време близа раните си, докато Сайръс бе навсякъде по медиите с „неприличното си поведение“. И въпреки че може би му е направила услуга, като го е зарязала, факт е, че Лиам не е имал връзка след нея. Май не само жените си падат по лошите момчета, а и мъжете харесват лоши момичета.

Крис Пайн

„В нашия бизнес наистина е много трудно да имаш нещо постоянно в живота си“, чистосърдечно си признава Крис Пайн. Имал е връзки с Оливия Мън и Адриана Патридж, но истината е, че предпочита статута си на необвързан. Както сам се пошегува наскоро: „Все пак съм само на тридесет и няколко години. Имам усещането, че за мен е вечна пролет“. Правилно сте разбрали, визира безкрайните поля от млади и красиви жени, с които Холивуд го сблъсква всекидневно.

Джаред Лето

Нито Камерън Диас, нито Линдзи Лоън, нито Скарлет Йохансон успяха да превърнат Джаред Лето в примерен съпруг, въпреки че всички те имаха в главите си безоблачни планове за съвместния им живот. С всяка една от тях е имал дълга връзка, но когато нещата станат сериозни, Лето бяга. И се завръща при жената, която обича безусловно, винаги е до него и е първият му избор за дама, когато става въпрос за червения килим на Оскарите – майка му. Двамата са толкова близки, че репутацията му на мамино синче може би е оправдана. През последните години той се е отдал на краткотрайни авантюри с топмодели (предимно рускини), а бракът и любовта са последното нещо, което го вълнува.

Хенри Кавил

Той беше сгоден за британската състезателка по конна езда Елън Уайтъкър, но през май 2012 година са разделиха – точно когато стана ясно, че Кавил най-накрая ще направи големия си пробив в киното. Избраха го за ролята на Супермен в „Човек от стомана“, получи така мечтаната от него световна слава, но пък мигновено загуби любовта, която се оказа косвена жертва на успеха му. В момента е сам, но пък е богат, известен и може би щастлив.

Скот Истууд

Той твърди, че търси „любов, доверие и страхотен секс“, но по-скоро е само последното. Синът на Клинт Истууд нашумя покрай сексапилните си фотосесии, в които показва идеално изваяно тяло. След това реши да се пробва в киното като баща си, но очевидната липса на талант не вещае нищо добро за кариерата му на актьор. Никой обаче не може да оспори таланта му на сваляч. Досега не е имал нито една сериозна връзка. Но при такова тяло и такъв интерес към него от страна на жените защо да бърза?

Джейк Джиленхал

Излизал е с жени като Кирстен Дънст, Натали Портман, Рийз Уидърспун. Най-коментираната му връзка е тази с Тейлър Суфит през 2011 г. Продължи три месеца, дори се твърди, че актьорът е отнел девствеността й. Накрая обаче я изостави точно на рождения й ден, като просто не се появи и тя цяла вечер плака в тоалетната. От доста време вече Джиленхал е сам, а в едно от последните си интервюта заяви, че много го е яд, защото всъщност бил човек на връзките. Но с подобна слава на разбивач на женски сърца как очаква някоя жена да го приеме насериозно?

Орландо Блум

Той имаше късмета да срещне голямата любов в лицето на топмодела Миранда Кер, която му роди и дете – момченце, вече на четири години. Но да откриеш любовта е едно, а да я задържиш – друго, и в крайна сметка през 2013-а се разведоха. Оттогава Орландо Блум си е сам. В същото време Миранда Кер сменя гаджетата си едно след друго – в момента е с 25-годишния милиардер Евън Шпигел, създател на платформата Snapchat. На Орландо обаче май му е нужно още време, за да излекува разбитото си сърце.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР