Дрескодът за спорт и почивка на Бионсе

Всичко е ясно с дебюта на марката й за спортни дрехи Ivy Park

03 April 2016

За модния дебют на поп звездата се говори почти от година и най-накрая резултатите са вече факт. Спортният бранд Ivy Park е създаден в сътрудничество с британската компания Topshop, а първата му колекция включва над 200 модела – от връхни дрехи и спортни екипи до бански, аксесоари и обувки.

Промотирайки старта на Ivy Park, Бионсе разказва как спортът й помага в търсенето на баланс, а тичането в парка й напомня за семейството: “Когато тренирам или репетирам, аз през цялото време съм в спортни дрехи и въпреки това все още не съм открила спортен бранд, който да ми пасва напълно. Създадох Ivy Park за да разширя представата за спортните дрехи и за да вдъхновя жените, които разбират, че красотата е нещо повече от външност. Истинската красота е в здравето на нашия разум, сърце и тяло. Когато се чувствам силна физически, аз се чувствам силна и душевно – това усещане исках да предам и с моделите на бранда.”

Първата колекция на Ivy Park ще бъде в продажба от 14 април в над 50 точки в цял свят, включително и онлайн – в магазините на Topshop, Nordstrom, Zalando, Net-a-porter.com и Selfridges. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР