Открийте вкусната страна на отслабването

Ако сте загубили вяра в диетите и натовареният ви график не включва редовни занимания със спорт, тогава не ви остава нищо друго освен да се доверите на Slim Pasta

Диана Шингарова 16 May 2016

Снимка: Диана Шингарова

Открийте вкусната страна на отслабването, сваляйки килограми хапка по хапка. Slim Pasta са с малко калории, нула въглехидрати, нула захар и мазнини. Продуктът е био и без глутен. Екстрите: повече фибри и глюкоманан. Растението конджак е основна съставка на продукта, отглежда се и се използва от столетия в Япония като природосъобразен начин за отслабване. To съдържа ценната съставка глюкоманан, който ­­­спомага за намаляване на теглото като част от калорийно контролиран хранителен режим и това е одобрено от EFSA (Европейската агенция по безопасност на храните). Slim Pasta е подходяща за вегани, вегетарианци, диабетици, безглутенова и кошер диета. Неутралният вкус дава възможност да добавим към храната си вкуса, който желаем. Така ще имате възможност да се насладите на любими ястия с далеч по-малко калории и приготвени за много кратко време, особено във вариантите на смути, шейкове и студени салати. Освен с новата опаковка, от марката могат да се похвалят и за наградата Продукт на годината за 2016 в категория "Здравословна храна" на базата на потребителски вот от 11 886 души от TNS. За още новини, рецепти и здравословнии идеи посетете www.slimpasta.bg.

ФЕТУЧИНИ С ПЕСТО

Невероятен вкус и италианско звучене, като от сърцето на област Лигурия, ще постигнете ако комбинирате Слим Паста Фетучини с песто, картофи и зелен боб. В Генуа ги поднасят така.

Необходими продукти: 1 опаковка (200 г) Слим Паста Фетучини или Слим Паста Спагети, 200 г зелен боб (може да използвате замразен), 4 малки картофа, нарязани на кубчета, 50 г песто, пармезан за поръсване, пресни листа босилек за украса.

Начин на приготвяне: Пригответе Слим Паста Фетучини, както е посочено върху опаковката - отцедете и изплакнете. Сварете зеления боб във вряща и подсолена вода за 10 минути. Добавете нарязаните картофи и гответе още 20 минути. Поставете пастата в голяма купа. Добавете пестото и разбъркайте. Отцедете зеления боб и картофите. Добавете към пастата. Разбъркайте внимателно. Подправете с черен пипер по желание. Поръсете с пармезан и гарнирайте с кедрови ядки и листенца свеж босилек. Сервирайте веднага. 

ПЕНЕ АРАБИАТА

Обикновено тази рецепта не се поднася със сирене. Въпреки това, ако все пак решите да поднесете да го направите, изберете отлежало и пикантно сирене - като пекорино например.

Необходими продукти: 1 опаковка (200 г) Слим Паста Пене, 2 с.л. зехтин­, 2 скилидки чесън, обелени и накълцани на ситно, 1-2 сухи червени люти чушки, 500 г домати от консерва, нарязани на ситно, 4-5 големи листа босилек, накъсани, 1 с.л. пресен магданоз, накълцан.

Начин на приготвяне: Пригответе Слим Паста Пене, както е посочено върху опаковката – отцедете и изплакнете. Запържете чесъна и лютата чушка в зехтина докато леко потъмнеят. Извадете лютата чушка и добавете доматите в тигана. Подправете със сол и нека къкри 20 минути. Добавете една супена лъжица захар, за да подсилите аромата на доматите. В тиган запържете без мазнина пене пастата за 2 минути. Това ще я затопли и ще отстрани всякаква останала по повърхността им вода. Налейте соса и смесете добре, добавете босилек. Гарнирайте с магданоз и се насладете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР