Защо му е трудно на Хари да открие своята принцеса

eva.bg 10 May 2016

Снимка: getty images/guliver

Ето едно доказателство, че не е лесно да си принц. Дори, когато става въпрос за атлетичния и чаровен Хари, който е принцът мечта за милиони жени по света. Оказва се, че 31-годишният престолонаследник изпитва истинска параноя, когато става въпрос за срещи и връзки.

„Ако дори само заговоря някое момиче, то изведнъж се превръща в моя „съпруга“ и всички започват да чукат на вратата й. Затова, когато наистина си намеря приятелка, ще направя всичко възможно да се опознаем достатъчно добре и да се почувстваме достатъчно комфортно в компанията си, преди неминуемата масова инвазия в личния й живот“, заяви принц Хари, който в момента е на посещение в САЩ.

Да, не е лесно да излизаш с принц – огромно медийно внимание, клюки, слухове... Досега Хари имаше две сравнително по-сериозни връзки с Челси Дейви и Кресида Бонас, като и двете красавици бяха подложени на тази „масова инвазия в личния им живот“. Май е време медиите да оставят принц Хари на мира, за да може най-накрая да открие така мечтаната приятелка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР