Ръсел Кроу за онази конфузна вечеря с Райън Гослинг

eva.bg 12 May 2016

Снимка: getty images/guliver

Преди да започнат снимките на филма „Любезните пичове“, чиято премиера у нас ще е на 27 май, Ръсел Кроу решил да покани колегата си Райън Гослинг на семейна вечеря в тесен кръг, за да се опознаят по-добре, преди да започнат да работят заедно.

„Казах на съпругата ми Даниел, ще се вечеряме с Райън Гослинг, тя каза „жестоко“ и това беше. Не спомена нито  дума повече до деня на вечерята. Тогава ми каза, че е поканила 12  приятелки, защото всички искали да се запознаят с него. Бях казал на Райън, че ще е в тесен кръг, а в един момент се оказва, че ще дойдат 12 нейни приятелки и майка й“, разказа за случката 52-годишният актьор. И понеже нямало как да се опълчи на жена си, с която по принцип се разделиха през 2012 година, но поддържат близки отношения заради децата им, измислил друго решение.

„Представих си как той влиза заедно с приятелката си, очаквайки семейна вечеря в тесен  кръг, а в стаята има 16 жени. Ужас! Затова реших да внеса малко баланс. Запознах да звъня на свои познати мъже. Обадих се на RZA  от  Wu-Tang Clan, на Илай Рот, звъннах на всички приятели на Гослинг и ги поканих. И Райън влиза в стаята, очаквайки само мен и съпругата ми, а се оказва парти с 30 човека“, продължава с разказа Кроу.
По време на вечерята той нямал възможност да му обясни какво точно се е случило, но година по-късно в крайна сметка му разказал цялата история.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР