Още една унизителна случка в биографията й

eva.bg 13 May 2016

Снимка: getty images/guliver

Дженифър Лорънс е от звездите, на които все им се случва някакъв гаф, но пък винаги успяват да излязат с усмивка от ситуацията.

Вече свикнахме да гледаме как пада на червения килим, разбрахме и за унизителната случка, когато без да иска показала прашките си на Копола.

Този път звездата от „Игрите на глада“ разказа друга, не особено приятна за нея история, в която пък се почувствала засрамена и унизена в присъствието на Харисън Форд и Джей Джей Ейбрамс. Засекли се в един клуб, където тя била с приятели.

„Не живея с представата, че всички знаят коя съм, но когато видях Харисън Форд и Джей Джей Ейбрамс си казах – какво пък, все пак сме колеги? Така че отидох при тях и започнах да танцувам като идиот, а всички на масата им изведнъж замлъкнаха и се втренчиха в мен. И докато си танцувах, внезапно осъзнах, че те нямат абсолютно никаква представя коя съм. Затова се обърнах и унизено се върнах на своята маса“, разказа Лорънс.

Чак по-късно Харисън Форд й писал съобщение, като се извинил, защото очевидно на масата е имало родител на 12-годишен тийнейджър и го е осведомил коя всъщност е тя.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР