За да разберете колко много Дженифър обича Джъстин

eva.bg 08 November 2016

Снимка: getty images/guliver

Дженифър Анистън краси корицата на новия брой на Marie Clair и в интервюто за броя ни впечатли с изключително красиво обяснение в любов към съпруга си Джъстин Теру.

Защо смятам, че той е правилният човек за мен ли? Всичко, което знам е, че с него се чувствам напълно видяна и забелязана, чувствам се обожавана във всеки един аспект. И това извежда на преден план най-доброто в мен, защото наистина много го обичам. Той е толкова добър човек. Боли ме само като си помисля, че нещо би могло да го нарани.“ Е, трябва да е любов!

В статията Анистън за пореден път се опитва да обясни на всички, че не се чувства нещастна заради това, че няма деца. Това е нейният избор и всякакви критики или съжаление са напълно излишни.

Трябваше да се чувствам засрамена първо, че не съм омъжена, после, че съм се развела, заради липсата на мъж до мен, заради това, че се виждали зърната на гърдите ми, заради това, че нямам деца... Но аз съм постигнала прекалено много в кариерата и личния си живот, работила съм прекалено много, за да бъда сведена само до тъжно бездетно същество“, каза още Анистън. И е напълно права. Тя със сигурност е много повече от това и може би е крайно време хората да спрат да я съдят за избора й да няма деца.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР