Запозна я с Кейт

eva.bg 16 January 2017

Не знаем кога Хари ще запознае новата си приятелка с баща си принц Чарлз и баба си кралица Елизабет II, но очевидно първо е потърсил благословията на снаха си Кейт. Хари и актрисата от „Костюмари“ Меган Маркъл излизат от около половин година. Той вече е запознал приятелката си с брат си Уилям. Преди броени дни обаче най-официално я е представил и на съпругата му Кейт.

Хари и Кейт са много близки, той наистина държи на мнението й. Тя е нещо като по-голямата сестра, която той винаги е искал да има. Кейт знае колко важна за Хари е Меган, затова и нямаше търпение да се запознаят. Всичко мина много добре“, разкриват източници, цитирани на западните медии.

И понеже срещата между Кейт и Меган била няколко дни след рождения ден на Херцогинята на Кеймбридж, актрисата й подарила малко кожено дневниче, в което да записва свои идеи и мисли. Кейт пък много харесал както подаръка, така и Меган.

Следва „запознай се татко и баба...“ Ако и там нещата минат толкова добре, нищо чудно един от най-желаните принцове да мине под венчилото.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР