Защо Никол Кидман е толкова щастлива тази година

eva.bg 27 August 2017

Никол Кидман наистина изживява пик в кариерата си. 50-годишната звезда се появи в перфектна форма на корицата на списание Stellar, а в интервюто споделя, че това наистина е най-силната й година до сега. Кидман беше неофициалната кралица на фестивала в Кан, където участва с цели четири филма, има номинация за „Еми“ за силното й представяне в сериала „Големите малки лъжи“ и получи отлични отзиви за сериала Top of the Lake: China Girl, който се излъчва по BBC, а в момента довършва още 4 филма.

Да, наистина успешна година за Никол и тя си го знае: “Винаги съм се движела плавно в живота си, без големи пикове и резки спадове, опитвала съм се да поддържам едно ниво. Но сега наистина се наслаждавам на момента..., да, знам, че нещата при мен са много добре и се наслаждавам на всичко, което ми се случва“.

Но това, което й носи най-голяма радост, разбира се, са съпругът й, с когото наскоро празнуваха единадесетата си годишнина и двете й дъщери. „Кийт е страхотен, но той има собствена кариера и живот. Той не е актьор, а музикант и не винаги иска да ме придружава на събития. Понякога просто иска да си остане вкъщи при децата“, добавя звездата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР