Сатурн заседна, а с него и Кейти Пери! Ами сега?

eva.bg 20 October 2017

Кейти Пери успя да се справи безпроблемно и с голяма доза чувство за хумор с куриозен и опасен както за нея, така и за публиката инцидент по време на концерта й в Нашвил. Платформата във формата на Сатурн, на която певицата висеше високо във въздуха, докато изпълняваше акустичния вариант на Thinking of You, заседна по пътя надолу.

„За първи път засядам в Космоса“, коментира с усмивка Пери, докато екипът й правеше всичко възможно, за да отстрани техническия проблем. „Това нещо наистина заседна. Какво да правя? Да ви разкажа ли няколко смешки или пък истории, а може би трябва да изпея още една песен? По-добре си извадете телефоните, защото това ще е хит в YouTube”, говореше Кейт, кацнала върху Сатурн, който така упорито бе заседнал в Космоса.

В крайна сметка проблемът бе отстранен и платформата започна да се спуска, но се оказа, че ще се приземи върху публиката и може да смачка хората. Затова Пери бе принудена да скочи от нея право в тълпата от фенове, за да не допусне спускането й прекалено ниско до тях. „Май ще трябва да сляза и да се разходя сред моите хора“, каза Кейти и скочи.

А ние няма как да не аплодираме поведението й. Така го правят професионалистите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР