Извънземното ми Стоянчо

25 October 2017

Напоследък съм в постоянна връзка с извънземното си. То се казва XV555*##< на втора степен, но сме се разбрали на галено да му казвам Стоянчо. Някои при това положение биха препоръчали спешно посещение при психиатър, аз обаче съм голям противник на традиционнната медицина и затова, когато сеансите със Стоянчо станат прекалено дълги и започнат да ми пречат на работата, пия чай от билката гунджу, която си купувам от дистрибутор на Женския пазар. Носят му я прясно набрана, още покрита с роса и малко смог от Китай, по пътища, неизвестни на митниците, което засилва още повече действието й. 

Със Стоянчо беседваме на различни теми, като го моля да избягваме само висшата математика, защото от нея косопадът ми се усилва. Най-обичам заниманията, в които гледаме в бъдещето. 

Ето например виждам, как аз съм перспективен журналистически кадър на 70. До пенсионирането ми остават още 20 години, но понеже ще живея до 120, това не ме притеснява. Пак ще ми остане време да гледам внучетата, които снахите ми ще родят на 80 години. Тъкмо съм научила кога се пише пълен член и кога не, и хоп – от БАН вземат, че отменят членуването. Не просто пълния и краткия, а членовете въобще, дори в неочаквани части на речта като защо-то и къде-то (по-долу ще пиша съгласно новите правила). Така последна преграда пред влизане ни в Шенгенско пространство падна и сме допуснати в него, заедно с възникнало наскоро Ломбардско княжество. Да ви напомня, че след отцепване на Каталуня, бяха последователно създадени също Шотландска република, Бохемско херцогство и Македонска империя, коя включва части от Америка, Австралия и Нова Зеландия, понеже, къде има и един македонец, земя е македонска. Само в Русия се оказва, че няма ни един македонец, защо там има Путин, а той се нуждае от всички свои земи, за да може да ходи на лов, риболов, да язди коне и после да се снима гол до кръст за радост на свои фенове на Марс. Според последно социологическо проучване Путин има най-много фенове именно на Марс, коя вече е колонизирана и дори там наскоро построиха първи мол и откриха чорапена борса. Защо дори заселници на други планети знаят, че топли и сухи крака са най-важни за прогрес на човечество, а не всички могат да стигат лесно до Илиянци.

Какво друго виждам – на последни избори в България президент е избран според зодия*, защо това се оказва най-важно и патриотично, а не образование и други. После се оказва, че роднини на президент са назначени на най-хубави държавни постове, но това е защо те са от подходящи зодии също, а не поради други причини. Така най-после се сбъдват всички предсказания на Ванга и завети на Дънов и България процъфтява.

Според Стоянчо и мен времена тогава ще бъдат хубави, а вестник „Уикенд” в своя надоблачна версия ще процъфтява и той като България, преписвайки както и в предишни 100 години от всички източници, до кои може да се добере.

Сега вече е време да пия гунджу, защо се уморих, Стоянчо също, а като се умори той/тя/то (това е според закон за полово самоопределение, приет току-що), ме кара да доказвам Квантова теория на Ян-Милс, от коя разбираме само аз, Стоянчо, един Нобелов лауреат и домоуправителка на наш блок, защо тя разбира от всичко.

*С колонизиране на Марс учени от различни страни повдигат въпрос, дали и там важат земни зодии, включително китайски, евенкски и тези по асцедент, защо, съгласете се, там Луна е в Скорпион по различен начин.

ВИЖ КОМЕНТАРИ
3
Катрин
25 February 2018, 22:31

2
ИРИНА
14 January 2018, 08:54

Никой не е сам вече, аз например след кофти ден обичам дажкажа на всеки -всичко в очите ( но вкъщи ,тихичко...) олеква много от.

1
Гост
25 November 2017, 21:22

Благодаря! Четях на пресекулки, защото сълзите от смях ми пречеха. Благодаря!

ТВОЯТ КОМЕНТАР