Хелън Мирън иска да ви изплаши

eva.bg 25 October 2017

Ето един филм, за който се знаят няколко неща: отчасти е базиран на действителни събития, отчасти е история с призраци. И на сто процента е филм, в който Хелън Мирън ще иска да ви изплаши. Съдейки по първия трейлър, ще успее. При това не веднъж.

Winchester: The House That Ghosts Built е базиран на истинската история на Сара Уинчестър, така наречената неутешима вдовица, наследница на компанията за производство на оръжия “Уинчестър“. След като умират първо новороденото й дете, а после и съпругът й, тя остава наследница на милиони и решава да построи къща в Сан Хосе, Калифорния... всъщност цял живот я строи, защото държи непрекъснато да се достроява.

В крайна сметка къщата се оказва с впечатляващите 160 стаи, а всичко в нея е подчинено на числото 13 (броят на стълбите, на стъклата на прозорците, на шарките на паркета и т.н.). В нея не е изненада да се натъкнеш на врата, която не води до никъде (намира се в стената) или пък стълбище, което свършва в тавана, без да имаме предвид таванско помещение. В тази мистериозна къща е напълно в реда на нещата да се случват и мистериозни неща.

Според една от теориите, Сара до края на живота си строи и достроява сградата, за да има място за душите на всички хора, убити от оръжията Уинчестър.

Премиерата на филма е през февруари догодина, но няма нужда да чакате до тогава, за да се пострахувате. И трейлърът е достатъчен.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР