Моден блиц с Кармен Джени

Момичето с дълга коса и свеж стил пред EVA

Ина Иванова 14 December 2017

Снимка: Instagram

Кармен Джени е блогър, чийто живот е разделен между Мюнхен и Цюрих. Учи модна журналистика, а свободното си време запълва с блога си carmitive.com. Днес, две години след създаването му, сайтът се доближава до статута на онлайн списание. Кармен вярва, че „всеки тоалет и тенденция имат собствена история“. Затова тя използва блога си, за да пише за теми, които я вълнуват – мода, пътувания, здравословен начин на живот. Чрез статиите си цели да покаже как модата се отразява на всяка част от живота ни.

Специално пред EVA Кармен отговори на няколко въпроса в зимния ни моден блиц.

Задължителен елемент за тази зима? Трудно е да избера! В момента съм обсебена от рипсения джинсов плат, мисля, че е хубав акцент за сезона.

Твоят топ 5 на козметичните продукти за декември? матово червило MAC (Velvet Teddy), златен лак за нокти (харесвам тези на Essie), палитра Smashbox Cover Shot, балсам за устни Eos и крем за ръце Eos.

Идеи за тоалет за Коледа и Нова година? Не може да сгрешите с нещо блестящо, стига да не блестиш повече от коледна елха. Колкото до аксесоари – бих избрала големи обици.

Пайети или кадифе? По Коледа определено предпочитам пайети.

Кожено яке или палто от изкуствен косъм? В момента много ми се носят палта! Няма нищо по-хубаво от това да се сгушиш в уютна връхна дреха през тези студени дни.

Съвет за коледни подаръци? Винаги се опитвам да измисля нещо различно. Може да бъде билет за мюзикъл или пък ризото по собствена рецепта (хаха, никога не съм правила, но може би трябва). Живеем във времена, когато можеш да подариш и истинска звезда, така че опциите са всякакви.

Любима книга за четене по време на уютна вечер у дома? В момента чета биографията на Кристобал Баленсиага, но обичам да чета и модни списания – има толкова много вдъхновение по тези страници.

Любим вид тренировка? Обичам да комбинирам пилатес с балетни упражнения и вдигане на тежести.

Наближава новата година. Какво според теб ще е модерно през следващия сезон? Ресни! Без значение в какъв цвят или материя – несъмнено ще има много от тях. Също така, мисля, че ще видим нов тип силуети и интересни ръкави. Колкото до нюансите, вече нямам търпение за пастелните, включително жълто, мораво и ментовозелено.

Мечтаната ти дестинация в момента е... Токио! Надявам се да посетя този изпълнен с живот град много скоро.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР