Блясък в косите

По празниците имаме повече време да поглезим косата си, а всъщност на нея й е необходимо толкова малко – само правилните продукти и малко внимание

19 December 2017

Нашата коса е същевременно изключително устойчива, но и много уязвима, а през зимата тя има нужда от по-специални грижи. Основният проблем в този сезон е дехидратацията й. Лятото можем да си позволим да не сушим косата, но не и през зимата. A и нека си признаем, че горещият релаксиращ душ е много изкушаващ, но доста вреден за скалпа. Ниските температури навън и сухият въздух вкъщи и в офиса й нанасят допълнителни увреждания. 

Свикнали сме да сменяме козметиката за лице през студените месеци, но рядко даваме на косата си, допълнителните грижи, от които се нуждае през това време от годината.

Спрете да се извинявате със забързаното си ежедневие - по празниците имаме повече време да поглезим косата си, а всъщност на нея й е необходимо толкова малко – само правилните продукти и малко внимание.

Сега е моментът да поглезите себе си и хората, които обичате с коледните комплекти на Phyto. Създадена от известния френски стилист Патрик Алес през 1969, марката Phyto е синоним на страст към растенията и красотата на косата. Продуктите й създават усещане за лукс, възвръщат здравословния й вид и разкриват естествената й красота. Изберете подходящия за вас:

Комплект Phytodensia – шампоан 200 мл + 50 мл и уплътняваща маска 50 мл за изтъняваща, безжизнена коса, без обем 

Серията Phytodensia с противостареещ ефект въздейства насочено както върху скалпа, така и върху фибрите на косъма, за да възстанови обемът и силата на косата. Формулата с екстракти от вернония и грозде помага за реструктурирането на скалпа и стимулирането на растежа на здрава коса. Колагенът от акация и хиалуроновата киселина укрепват и уплътняват космените фибри, създават обем и придават блясък.

 

Комплект Phytoelixir – измиващ крем-балсам 50 м, интензивен подхранващ шампоан 200 мл и подхранваща маска 50 мл за много суха коса
Формулата, богата на масло от макадамия, восък от нарцис и високо съдържание на екстракт от сапонария прави тази серия изключително подходяща за много суха коса. Шампоанът е изключително деликатен, интензивно подхранва, възстановява основните липиди и дълготрайно ревитализира. Крем-балсамът е чудесна алтернатива на стандартните шампоани. Не съдържа разпенващи агенти и сърфактанти, а нежно почиства скалпа и косъма.
Маската дълготрайно преобразява косата, като възвръща нейния блясък и мекота. За фина и тънка коса са нужни само 2-3 минути, а за гъста 5-10, за да подейства в сърцевината на косъма и незабавно да подхрани и омекоти косата.

Комплект Phytojoba – шампоан 200 мл, хидратираща маска 50 мл и балсам 50 мл. за нормална и суха коса
Продуктите от серията са с формула, обогатена с масло от жожоба, извлечено от семената на растението. Маслото представлява течен восък с омекотяващо и защитно действие. Съдържанието на метличина и слез (40%), в комбинация с почистващи агенти и кокосово масло, придават мекота на косата. Нежният шампоан укрепва естествените защитни сили на косата и я поддържа в добро здравословно състояние. Поддържа оптимално ниво на хидратация на косъма, прави косата блестяща и гъвкава.
Интензивната хидратираща маска Phytojoba е създадена специално, за да предпазва сухата коса. С кремообразната си консистенция и нежен аромат тя действа в дълбочина, като преструктурира защитната бариера на косата, помагайки й да задържа влагата.
Съвсем малко количество от балсама, нанесен след шампоана, тонизира и възстановява жизнеността и блясъка на косата. В резултат тя е хидратирана, мека, бляскава и лесна за разресване.

Комплект Phytokeratine extreme – шампоан 200 + 50 мл и възстановяващ балсам 50 мл за изтощена и увредена коса
Чувствения шампоан нежно почиства и осигурява интензивно подхранване на силно увредената коса, като й придава копринена мекота, еластичност и блясък. Растителният кератин възстановява структурата й в дълбочина, а комбинацията от масла от сапота и баобаб действа върху липидния слой. Маслото от бурити регенерира косата и придава мекота, а екстрактът от божур я хидратира, тонизира и заздравява. Формула е с 95% съставки с естествен произход, без сулфати, силикон и парабени.
Възстановяващият балсам подхранва, хидратира, прави косата жизнена, изключително мека, лесна за разресване и стилизиране.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР