Под елхата

Коледен wish list - кой е перфектният подарък?

Ваня Шекерова 20 December 2017

Споделените мълчания/ Кой е перфектният подарък? Този, от който нямаме нужда, но ни прави истински щастливи. Винаги с надеждата, че следващата година ще е по-уютна, избирам подаръците за близките си така, че да я почувстват ласкава и сбъдваща съкровени желания. А най-напред ще си сбъдна моето да не украсявам елха за Коледа. Ще декорирам дома си с НЕбукети

Портрет на една дама/ Той никога не е завършен без шапка. Без амбиция да се меря с перифериите на кралица Елизабет Втора, избирам елегантността на Marc Cain, сигурна съм, че Дядо Коледа минава и оттам.

Мечта за остров/ Исках да отида на Мадагаскар, след като толкова прекрасно преживях 10 дни на близкия до него Занзибар. Но докосвайки се до Терсейра от Азорите, прелитайки до Грациоза и виждайки как в Атлантическия океан играят делфините и се хранят китовете, си пожелавам да обиколя всички острови от тази група. Нищо че е пълно с клокочещи вулкани, точно от тях идва вълнението и красотата на тези неспокойни късчета земя.

За любимия/ Очарована от идеята за синьо вино, преди време купих едно испанско за приятели. Сега ще изненадам мъжа си, при това с намек за още Mille Notte, които очаквам да преживеем заедно.

За децата/ Стилните безжични WF-1000X на Sony са без никакви кабели, удобно прилягащи в ухото, оборудвани с водещи в индустрията шумопотискащи технологии. Моделът WI-1000X е проектиран за практичния и елегантен градски човек, който обича да слуша в тишина, докато пътува от и към офиса.

Мъдростта никога не е в повече/ Откакто започнах да заселвам първо кухнята си, а после и цялата си къща с бухали, те сами започнаха да ме намират – близки и приятели ми подаряват от хавлиени кърпи до чанти и шалове с облещени нощни птици. Този път с кошчето на H&M Hоme сама ще направя още една стъпка към мъдростта, символизирана от бухала, без да се боя от пренасищане.

Сбъдване на чудеса с аромати/ На Hermes отдавна не изневерявам, със завидно постоянство използвам само аромати на тази марка, редувайки ги според настроението си. На приятелите си също подарявам от тях – пожелах на Катя да празнува Нова година в Египет, придружавайки думите си с Un Jardin sur le Nil. Еau des Merveilles Bleue съм приготвила за друга, заедно с усещането, че така ще побутна чудото да й се случи през 2018.

Впрочем към всички подаръци ще прибавя като финален щрих и по една ароматна свещ на I/TEMS, разработени от дизайнерката Розалина Буркова. Тази година моят фаворит беше черната ванилия, за догодина си избирам смокиня. 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР