EVA и приятели ЗаЕдно добро

20 December 2017

Боряна Радева, генерален мениджър на Евромаркет, закупи мобилен ехограф за пътуващия кемпер на фондацията на Нана Гладуиш „Една от осем“.

Снимка: Светослав Караджов

Фондацията на Нана Гладуиш „Една от осем“ в подкрепа на болните с рак на гърдата и нейният пътуващ Розов кемпер ще получат средствата, събрани в кампанията на списание EVA, наречена „ЗаЕдно добро“. Събраните средства са 21 715 лева, като тук не се включва личното дарение на госпожа Боряна Радева, генерален мениджър на Евромаркет, която закупи за пътуващия кемпер мобилен ехограф от най-висок клас. Голяма сума в дарителската сметка постъпи и като резултат от призива на Боряна Радева всички гости на тяхното юбилейно фирмено парти вместо подаръци и цветя да правят дарения за каузата на EVA. Някои от партньорите на Евромаркет дариха просто средства, други ваучери за гориво, трети - зимни гуми за Розовия кемпер.

И така, Розовият кемпер ще поеме по пътищата на България още от началото на другата година, оборудван не само с апаратура за профилактични прегледи, но и със специалисти и консумативи.

Списание EVA благодари за подкрепата на всички, които дариха своето внимание и съпричастност към онкоболните жени, пожелава успешна работа на хората, които пътуват и работят с Розовия кемпер, и вярва, че заедно можем повече, можем всичко. И през 2018 година продължаваме!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР