Запечатано с целувка

Няколко идеи за подаръци за Свети Валентин

12 February 2018

Романтика, любов, изненада, усмивка, целувка, незабравим спомен – това е празникът Свети Валентин за влюбените. Но за да ги има всички тези емоции, трябва да е налице и перфектният подарък, който да ги провокира. Идеите са от нас, осъществяването им е във ваши ръце. Кино, козметика, музика, бельо, чанта, колие, книга или пък билети за театър – кой е казал, че трябва да се ограничаваме само в един подарък. Колкото повече, толкова повече. Ако пък той не се досеща какво да ви купи, подскажете му какво искате. Ние, жените, знаем как. Остават броени дни до празника на влюбените, но са напълно достатъчни, за да запечатате с целувка перфектния подарък.

Романтика в киносалона

Не, няма да ви препоръчваме „50 нюанса освободени“, въпреки че и третата част по традиция е с премиера точно за Свети Валентин. Вместо това отидете на „Дъвка за балончета“ - български филм с интересна любовна история на фона на добре познатата ни реалност. Няма девственици и красиви милионери, но пък е лек и приятен за гледане, романтичен, но не и сладникав.

Музика за душата

На 14 февруари за всички влюбени D2 ще изнесат специален концерт в City Stage. Групата е подготвила акустичен сет с големите си хитове, кавъри на най-романтичните песни за всички времена като “Wicked Game” на Крис Айзък и ексклузивно представяне на новото им парче “Егоист”. Въпреки името си, песента е посветена на любовта. Ако рокът пък не е по вкуса ви, то концертът на Лара Фабиан може би е вашата „светивалентинска“ изненада. Той ще е на 27 март в Зала 1 на НДК, но сега е моментът да купите и подарите билетите.

Pin in Pink

Подарете й цвете, което ще я радва всеки ден. Новото начало е винаги крехко и нежно. Такива са и цветовете на чантите Furla от колекция cruise’18, носещи красивите имена oрхидея и глициния. Чистата линия на модела „pin“ е подходяща за ежедневна употреба, като можете да избирате между няколко размера.

Когато той докосва косата ви...

Усещането за сексапил и красота на всяка жена са свързани с косата. Какъв е смисълът от специални грижи за тялото и лицето, когато косата страда от липса на внимание? Отделете й го.

Несесерът Phytoelixir, включващ измиващ крем-балсам, интензивен подхранващ шампоан и подхранваща маска, е много подходящ за суха коса. Формулата е богата на масло от макадамия, восък от нарцис и екстракт от сапонария. С тяхна помощ косата ще възвърне своя блясък и мекота, а вие своя сексапил и самочувствие.

Новата серия Luxurious Volume Core Restore на John Frieda пък прави чудеса с тънката безжизнена коса - тя става плътна, здрава и с великолепен обем. Комплектът включва шампоан, балсам и серум. Иновативната формула възвръща баланса в бедната на протеини коса с помощта на комплекса Protein-Strength, който прониква във всеки косъм, като го прави по-силен, по-еластичен и по-жизнен. Като ежедневна доза коремни преси, новата серия Core Restore развива вътрешна сила в безжизнената, тънка коса и активира обема в дълбочина.

 

Ароматът на любовта

Парфюмът никога не може да е грешка. Особено, когато говорим за Свети Валентин. Със сигурност няма да сбъркате, ако заложите на някой от най-актуалните аромати в момента, сред които са Poison Girl Unexpected на Dior, YSL Black Opium, Roberto Cavalli Florence, Dylan Blue pour Femme на Versace, лимитирани аромати Monsters от сериите Nina и Nina Luna на Nina Ricci.

Догодина по същото време

Въпреки че няма дата за 14 февруари, не е нужно да чакате чак догодина, за да видите постановката „Догодина по същото време“. Два билета за 22 февруари, когато ще се играе в Сити Марк Арт Център, са страхотен подарък. В главните роли са Лилия Маравиля и Христо Шопов. Двама души, двама напълно непознати, се срещат в един забутан мексикански ресторант, някъде накрая на света. И двамата са женени, и двамата щастливо, и двамата имат всеки по четири деца. Срещат се, за огромна своя изненада се пожелават и без абсолютно никакви задръжки се оказват в едно легло. Почти банално начало, но следва една банална изневяра...

Любов от пръв поглед

Готови ли сте да се потопите в нов пленителен романс? Love Moschino представя капсулна линия от горещи аксесоари, обещаващи бурно да разтуптят сърцата ни. Блестящата серия чанти и обувки буквално е обсипана с познатия символ на любовта, в огнени червени нюанси и със закачливи принтове Love и I do! Сребристи пайети допълват искрящите послания, а спортните силуети обещават с лекота да се впишат в ритъма на градския живот.

Игра на въображението

„Онова, за което чака любовта, е правилната възможност“, пише преди векове легендарният испански романист и поет Мигел де Сервантес. А немският бранд за бельо Palmers ни напомня с вдъхновяващ жест, че денят на Свети Валентин е идеален момент да разкриеш любовта си или просто да изразиш по вълнуващ начин романтичните си чувства. Специално за 14 февруари марката е подготвила фантастичната серия бельо Romantic Valentine, изпълнена със страстни червени тонове, фина дантела и сатенено сияние.

Малка романтична библиотека

Тя и той“ на Марк Леви, ИК "Колибри", е книга за любовта, най-вече за любовта и май само за любовта. Пътищата на англичанката Мия и американецът Пол се пресичат в Париж. И двамата са самотни, и двамата се пазят от влюбване заради лоши спомени. Марк Леви е точният човек, който ще построи от тези кубчета лего романтична история. „Малката книжарничка край Сена“ на Ребека Рейзин, ИК"Сиела", е другото ни предложение. Сара отива в Париж, за да замести своя приятелка в книжарницата й. Нещата не потръгват добре, а най-зле от всичко са продажбите. Да, Париж може да изглежда така студен понякога. Но някой стои в едно от сенчестите кътчета на книжарницата. Не е точно добрият дух от лампата, но ще свърши работа.

Сърцата са винаги на мода

Колието, с което на този ден може да кажете всичко без думи - то със сигурност говори по-изразително от вас. И освен това сърцата винаги са на мода - колие от 18К розово злато и с естествен черен оникс от серията Happy Hearts на Chopard. „За да бъде вярата ти твърда като скала, сърцето ти трябва да бъде меко като перце. Бъди готова за необичайното и неочакваното и ще започнат да ти се случват странни неща, надхвърлящи и най-невероятните ти мечти“, казва Елиф Шафак.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР