Джоли излиза с красив и по-възрастен от нея мъж

eva.bg 27 March 2018

Снимка: getty images/guliver

Анджелина Джоли не е сама и не говорим за шестте й деца. 42-годишната актриса има мъж до себе си и според западните медии той бил красив и по-възрастен от нея агент на недвижими имоти. Не бил известен, което допадало на актрисата, защото двамата се движели в коренно различни кръгове. Самоличността му все още се пази в тайна от обкръжението й, но по всяка вероятност живее в Лос Анджелис, защото Джоли прекарва по-голяма част от времето си именно там.

Близки до актрисата разкриват, че връзката им все още не била сериозна и на този етап ставало въпрос за приятно изкарване заедно, но не се знае дали пък приятното няма да се окаже сериозно.

Не е ясно с коя излиза и бившата половинка на Джоли Брад Пит, но се твърди, че и той не е сам. Слуховете за подновена връзка с Дженифър Анистън се оказват силно преувеличени и плод на манипулирани снимки от жълти издания, целящи да увеличат тиража си с измислени новини. Близки до него пък разкриват, че жените, с които излиза на срещи, не били известни и в момента не търсел нищо сериозно, най-малкото пък публичност с нова връзка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР