Елегантните помощници на готвача

Всеки може да бъде шеф-готвач в собствената си кухня с новата колекция кухненски ножове Swiss Modern - истинска наслада за сетивата при приготвяне на храна!

04 April 2018

В интервютата на световните топ готвачи на въпроса кой е най-верният помощник в професията им, те неизменно отговарят: ножът! Той е незаменимо оръжие при всяко кулинарно предизвикателство, а качеството и изработката му често предопределят добрите професионални успехи. 

Швейцарската компания Victorinox представя новата колекция кухненски ножове Swiss Modern с елегантен, впечатляващ дизайн и изпълнение. Тя е с изработена ръчно, ергономична и олекотена дървена дръжка от европейски орех. Висококачествените остриета от неръждаема стомана са с различно предназначение, за прецизно и фино рязане. Колекцията е съвременна, екологична и подходяща за всички, които обичат да готвят независимо дали в професионалната кухня, или у дома. 

Серията Swiss Modern включва 5 ножа в удобна поставка за тях. Steak Knife реже и филетира без усилие. Kitchen Knife e традиционният, компактен и универсален кухненски нож за всички по-прецизни дейности. С Carving Knife може да нарежете големи количества месо, плодове и зеленчуци. Santoku Knife, вдъхновен от Япония, е "ножът на трите добродетели" - месо, плодове и зеленчуци. Вдлъбнатините по острието му намаляват триенето и храната не полепва по него. Bread and Pastry Knife е идеален за тестени изделия.

Колекцията Swiss Modern може да намерите от април 2018 в партньорската търговска мрежа на Victorinox и на www.e-victorinox.bg

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР