Ексклузивна грижа за косата

23 April 2018

Всяка жена (а и мъж) изпада в паника щом види снопчета косми върху четката си за коса. Ако все по-често забелязвате това – време е да вземете мерки. Загубата на коса е сериозен проблем, от който страдат все повече хора, а основните „виновници“ са стреса и неправилното хранене. Експерт в здравето и красотата на косата, René Furterer разработи един уникален продукт за третиране на косопада: Triphasic. Неговата оригинална формула, базирана на етерични масла и растителни екстракти, с течение на години се усъвършенства за постигане на все по-голяма ефикасност и практичност при използване.

В последните 14 години René Furterer е марка № 1 при продуктите против косопад във Франция1

Тази година марката реформулира класическия серум и създава Triphasic Progressive с нов активен агент – биотринин и нов ексклузивен накрайник за масаж. Биотрининът е нова съставка с естествен произход, получена чрез водната екстракция на надземната част на растението кресон (Nasturtium officinale), известно с българското наименование поточарка и екстракт от латинка (Trapaeolum majus). Той действа на всеки решаващ етап от жизнения цикъл на косата в анагенна фаза. Разработен специално за René Furterer, новият накрайник за масаж засилва микроциркулацията с 12%2. По този начин усилва растежа на косата, а и прави нанасянето на серума много по-приятно.

За постигане на най-добър ефект веднъж път седмично подарете на косата си интензивна грижа в три етапа, които ще осигуряват цялостно третиране. Първо - подгответе косата с растителен концентрат, съдържащ стимулиращи етерични масла - Complexe 5. Второ – измийте с Triphasic шампоан против косопад. Трето - нанесете Triphasic серум за прогресивен косопад.

 

1 – Quintiles IMS - IMS PEC – пазар на продукти против косопад в аптеките във Франция – за 2017 г – в брой опаковки.
2 – Тест с 22 човека– сравнение при нанасяне със и без масажен апликатор, при сравнение на двете половини на скалпа им.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР