В духа на лятото

eva.bg 30 April 2018

Слънцето събужда забавната и цветна част на живота. Доброто ни настроение, чувството ни хумор, за свобода и желания за приключения. Сякаш времето започва да тече по-бавно и вече имаме време за дълги лежерни следобеди, завършващи с ледени коктейли и танци в малките часове на деня. Всичко наоколо придобива повече цвят и аромат. И няма как това настроение да не се отрази и на избора ни на аксесоари и козметика. Вижте нашите топ 5 покупки за весел старт на любимия ни сезон:

1. Coach Floral - вдъхновен е от емблематичната българска чаена роза, допълнена с акорди на жасмин самбак и гардения. Истинска цветна градина побрана в един флакон. Затваряш очи и се пренасяш сред поле от диви цветя в топъл слънчев ден. Дори розовият флакон, с релефно лого на кон и карета, е декориран с висулка с формата на чаена роза. Веднага разбираш когато си намерил своя аромат.

2. Линията за баня Twilly d’Hermès е това, което ни спасява след дългите разходки или ни дава жизненост и радост в старта на деня. И трябва да признаем, че кожата ни се нуждае от всичките пет продукта от серията, които превръщат банята ни в луксозен спа оазис. Тяхната нежна разтапяща се текстура, гали кожата ни като коприна, оставяйки я мека и освежена. Душ-кремът е с ултрабогата текстура, леката формула на лосиона го допълва чудесно, а балсамът за ръце и тяло е в размер, удобен за пътуване, така че да бъде навсякъде с нас. Сапунът е деликатно парфюмиран, а дезодорантът се грижи за свежестта ни през целия ден.

3. Сандалите Kara на испанския бранд Camper отговаря на всички ни желания за градски комфорт. Идеалната височина на тока от 7 см ни гарантира женствена походка, без да се налага да жертваме стабилността си. Регулируемите каишки прилепват идеалното за глезена. Има и специална опция за покрита пета от луксозна печатна кожа с пукнатини.

4. Furla Metropolis Fantasia – ако трябва да избираме само една чанта за лятото това е тя. Почти невъзможно е да намерим нещо, на което да не пасва. И е невъзможно да не предизвика усмивката ни всеки път щом я погледнем.

5. И тъй като пролетта и лятото ни подтикват към експерименти ще заложим на веган сладоледа със зелен чай матча на Coppa della Maga. Без захар и 100% естествен, той не съдържа никакви животински продукти и се прави от кокосово мляко и масло - изключително полезни за красотата и здравето ни. Добавяме го в смутита, разтопен към мюсли или в други здравословни десерти.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР