Изабел Аджани – рекламно лице на 62

Легендарната актриса и носителка на няколко Сезара Изабел Аджани е муза и новата посланичка на красотата за L'Oreal Paris

Рени Аврамова 11 May 2018

Снимка: getty images/guliver

Тя със сигурност го заслужава. Навършилата 62 години актриса, която е емблематично име във френското кино, се нарежда до звезди като Джейн Фонда, Сюзан Сарандън и Ева Лонгория, които образуват своеобразен клуб на красивите и известните, и преди всичко не се страхуващи да остаряват. В момента може да бъде открита на червения килим на филмовия фестивал в Кан, където представя новия си филм „Le Monde est a toi“ на Роман Гаврас. 

„Актриса, със забележителна кариера, известна и с борбата си за равенство между половете, тя ще се впише перфектно в редиците на силните и независими жени представляващи L'Oreal Paris. За нас тя е истинска икона и ще е чест да представи естествената красота, според френските норми и парижкия стил, който се отличава с елегантност и простота. Щастливи сме да се докоснем до огромния й талант, блестящия ум, любовта й към киното и отстояването й на принципите, с които я познаваме в обществото", написа в официално изявление Пиер-Еманюел Ангелоглу, президент на групата L'Oreal Paris.

Изабел Аджани също с ентусиазъм се присъединява към посланичките на красотата и споделя пред медиите: „Свобода в разбиранията за красотата, това е първата мисъл, която ми идва на ум, когато говоря за L'Oreal Paris. Тази толкова френска марка се грижи за красотата във всичките й форми и е подходяща за всяка една от нас, без значение от възрастта. Посланието й е кристално ясно и то е, че всички имаме странна и понякога болезнена и сложна връзка с огледалото и с годините тя се усложнява. Трябва да се радваме на свободата да се показваме и изразяваме в публичното пространство без естетични корекции, да приемем визията си според възрастта, без да робуваме на обществени норми и диктати.“

Актрисата ще има честта да открие Worth it Show, първото толкшоу на марката, замислено като трибуна, на която да се чуят гласовете на жените и предвидено в рамките на филмовия фестивал в Кан. 

Изабел ще е лице на серията Age Perfect, както и на спиралата Volume Million Cils. Посланик на красотата, която е уверена в себе си и представя свободната воля да бъдеш себе си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР