Телефони, създадени да впечатляват

17 May 2018

Живеем във време, в което е трудно да си представим да прекараме и ден без телефона си. И сме все по-алчни в желанията си към него – искаме премиум качество на достъпна цена. Преди 5 години Motorola се посвети на амбициозната задача да запълни пазарната ниша с качествени телефони, притежаващи страхотни характеристики, на цена, която да бъде достъпна за по-широк кръг потребители. През тези години бяха създадени moto g и moto е, а от 21 май на пазара се появява и новото поколение в серията moto g – по-умни от всякога, на цени, започващи от 399 лв.:

moto g6 plus: Невероятна камера и солидна производителност

Двойната му камера прави перфектни снимки по всяко време, дори и на слаба светлина. А с технологията за технологията за двоен автофокус, ще направите най-красивите си снимки досега. Разпознава обекти и забележителности и поддържа сканиране на текст. 5,9-инчовият Full HD Max Vision дисплей дава ярки и наситени цветове във всеки детайл. Тънък и елегантен, той гарантира изключителен комфорт при работа, а на гръбът му от 3D стъкло,могат да завидят много премиум устройства.

moto g6: Впечатлява с дизайн, проектиран да твори

moto g6 е създаден, за да впечатлява. Неговият 5.7" Full HD Max Vision дисплей предлага живи цветове и прецизни детайли, а благодарение на батерията от 3000 mAh, разполагате с енергия за целия ден. Когато е време да презаредите - получавате енергия за часове само след няколко минути в контакта. Усъвършенстваният софтуер на камерата гарантира портрети със студийно качество и артистични черно-бели снимки, а забавните филтри идват заедно с двойната 5MP + 12 MP задна камера. Има и още - мигновено заключвате и отключвате телефона си и правите оторизирани мобилни плащания със сигурния мултифункционален четец за пръстови отпечатъци.

moto g6 play: Играйте днес, заредете утре

moto g6 play работи неуморно - също като вас, и ви оставя достатъчно време за игра. Неговата мощна 4000 mAh батерия издържа до 36 часа само с едно зареждане. С 5.7” Max Vision дисплей и съотношение на картината 18:9, moto g6 play е тънък и елегантен и гарантира изключителен комфорт при работа. Уловете момента с 13 MP камера с автофокус с детекция на фазата, който гарантира бързо фокусиране и снимки с отлично качество. Правете селфита, които ще искате да споделите, с 8 MP предна камера, която осигурява впечатляващи резултати дори при слаба светлина.

При такива камери е невъзможно да не правите хиляди снимки, затова разполагате с неограничено пространство за съхранение. Както при всички телефони на Motorola, Google Photos5 е галерията по подразбиране, където се запазват всички ваши снимки и видеоклипове. Всичките ви спомени се съхраняват там автоматично и разполагате с възможност за достъп до тях, споделяне и редактиране от всяко устройство. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР