Краят на Вечния ерген

eva.bg 26 May 2018

Хю Грант, изиграл толкова роли на мъже, страхуващи се от обвързване (спомнете си филмите му „Четири сватби и едно погребение“, „Маркъс“, „Разум и чувства“, „Нотинг Хил“) - взе, че се ожени. Дамата, успяла да надене за първи път брачната халка на 57-годишния актьор, е дългогодишната му приятелка и майка на три от общо петте му деца Анна Еберщайн. Тя е шведка, на 39 години е и е телевизионен продуцент.

Според Daily Mail церемонията се е състояла в изключително тесен семеен кръг, булката е била в семпла бяла пола и блуза, а брачният й пръстен е най-обикновена златна халка. Затова пък Хю, който доскоро се кълнеше в интервюта, че никога няма да се ожени, защото бракът е „рецепта за взаимно нещастие“, е избрал за себе си доста по-екстравагантен пръстен – сребърен с три камъка в червен цвят.

Въпреки бохемския си обет за безбрачие, Хю Грант винаги се е радвал на бурен любовен живот. От 1988 до 2000 г. той е заедно с Елизабет Хърли като през 1995 г. връзката им преживява истински катаклизъм, след като Хю е заловен в колата си, заедно с проститутката Дивайн Браун и става ясно, че си е платил за орален секс. Въпреки това Лиз не го зарязва. Или поне не веднага. Двамата запазват прекрасни отношения и след раздялата си и актьорът дори става кръстник на сина й Деймиън.

Следващата по –известна в списъка му е сошалите дамата Джемайма Кан, с която са заедно до 2007 г., след което Хю преживява бърза, но страстна афера с китайката Тинглан Хонг, хостеса в ресторант, която ражда първото му дете. Двамата обаче се разделят.

И тук става сложно - през 2012 г. се ражда второто дете на актьора, от новата му любима Анна Еберщайн. Няколко месеца по-късно се ражда третото му дете – отново от Тинглан, с която явно не са се разделили толкова необратимо. Анна обаче не се отказва и само след година му ражда още едно дете – четвърто за актьора, второ за тях двамата.

През март 2018 г. на бял свят се появява и третото дете на двойката Грант – Еберщайн.

Сега очакваме отговора на Тинглан Хонг.

Хю Грант е роден в Лондон, в семейство на аристократи и военни. Завършил е английска литература в Оксфорд, с отличие при това. Признава, че най-отличителната черта на характера му е „дълбокият му мързел“. В киносредите е известен е с това, че винаги е държал кариерата си под абсолютен, едноличен контрол и ако агентът му не е бил съгласен с това, са се разделяли на секундата. „Никога не приемам съвет от когото и да е“ – казва Хю Грант.

Послучай брака на Хю ви поздарвяваме с най-готиното парче от един от най-известните му филми - британската романтична комедия "Четири сватби и едно погребение" на реж. Майк Нюъл.

Любовта наистина е навсякъде около нас.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР