Лорина, Росен и пътят към мечтата

Актрисата и певица Лорина Камбурова и музикантът Росен Пенчев, заедно с бандата си Ross'N Lorina, вървят към дебютния си албум и имат една малка молба към всички нас.

eva.bg 26 May 2018

Актрисата от сериала „Скъпи наследници” и корица на EVA за месец март 2018 г., прекрасната Лорина Камбурова и нейният партньор Росен Пенчев, с който заедно основават групата Ross’N Lorina и почти всяка вечер имат участия из столични клюбове, събират средства, за да издадат дебютния си албум. Тъй като не искат да са зависими от продуценти и компании, те са решили да опитат чрез световната платформа https://www.indiegogo.com, която предоставя възможност за публично финансиране на подобни проекти.

Кампанията продължава 40 дни, а сумата, която им е необходима е 9300 долара. Дори помощ от 5 или 10 долара ще е безценна за тях. С дарената сума ние всъщност си купуваме албума на дуета, преди още да е издаден. 

Самите Лорина и Росен гарнтират, че тези 9300 долара ще отидат изцяло за финансирането на албума - наем на студио,екип професионалисти, дизайн, рекламни материали, както и всички такси по кампанията.

Страницата на кампанията им е: https://www.indiegogo.com/projects/ross-n-lorina-debut-album-4u-rock-jazz#/

Музиката на Ross'N Lorina е страхотна комбинация от рок и джаз и откъси от отделни парчета можете да чуете във видеото по-долу.

Лорина и Росен предварително благодарят на всички, готови да помогнат с каквато и да е сума.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР