Чисто съвършенство

Телевизори, които преобръщат представите ни

29 June 2018

Всичко, което дори не сте си помисляли, че искате от един телевизор – това ни дават QLED моделите на Samsung. Те преобръщат представите ни за черния екран, както и за възможностите, които може да има техниката около нас.

Новата QLED серия осигурява комфортно гледане, дори отдалеч, със своя голям екран и един милиард цвята, за да виждате нещата сякаш в реалния свят. Освен това вече можете да управлявате всичките си устройства по-удобно с едно дистанционно управление и да взаимодействате с телевизора само с гласа си. Дори с всички тези постижения той се слива безупречно с домашния ви интериор, благодарение на иновативната му изработката и дизайн.

Безкомпромисно качество на картината, дори при пряка слънчева светлина или при слаба осветеност в стаята. Черните цветове са по-дълбоки и по-тъмни, и подчертават всеки отделен детайл. А HDR10+ технологията на Samsung осигурява широк диапазон от яркост и контраст, и дават възможност да се виждат детайли отвън сенките. На практика, всяко изображение се обработва индивидуално, кадър по кадър, за да се оптимизира визуализацията чрез поддръжката на HDR съдържание.

Край на черния екран слага новият Ambient Mode. Благодарение на него няма да забелязвате телевизора в стаята, защото той става част от интериора ви – може да пресъздаде стената, на която е сложен, да показва декоративно съдържание, полезна информация и ваши собствени снимки, може дори да възпроизвежда лека фонова музика.

Вижте картината, а не телевизора. Разсейванията са скрити – няма преплетени кабели, защото те са сплетени в един полупрозрачен тънък кабел, който почти не се забелязва. Устройството е с изключително минималистичен дизайн, без рамка, а ако искате да не го окачвате на стената, можете да го поставите на максимално опростена, но елегантна стойка.

One Remote - едно елегантно дистанционно управление, с което контролирате свързаните си устройства.

Безкрайни възможности – SmartThings ще ви помогне да се свързвате безпроблемно с широк набор от смарт устройства и електроуреди – от хладилника до мобилния ви телефон, което ви осигурява интуитивен начин за пълен контрол на дома ви и отвъд. Наслаждавайте се на един наистина свързан живот.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР