Почина Антъни Бурдейн

Причината за смъртта му е самоубийство

eva.bg 08 June 2018

Снимка: getty images/guliver

На 61-годишна възраст почина топ готвачът Антъни Бурдейн. Причината за смъртта е самоубийство - по непотвърдена информация се е обесил. Открит е тази сутрин в хотелската стая в Париж от близкия си приятел Ерик Рипърт. Двамата са снимали във Франция епизод за „Непознатият Париж“ на CNN.

С огромна тъга потвърждаваме информациите за смъртта на нашия близък приятел и колега Антъни Бурдейн“, съобщиха и от CNN. “Неговата любов към приключенията, новите приятели, хубавата храна и невероятните истории на света го превърнаха в уникален разказвач. Неговият талант никога не е спирал да ни впечатлява и ще ни липсва толкова много“, казаха още от тв канала.

Антъни Бурдейн е роден в Ню Йорк през 1956 година. Според него страстта към храната дължи на прекараните лета във Франция. Женил се е два пъти, има 11-годишна дъщеря. От близо година излизаше с актрисата Азия Ардженто.

"Бях нещастна душа с голямо количество хероин в кръвта. Наранявал съм, разочаровал съм много хора, съжалявам и много ме е срам от това", каза преди време той в интервю за Guardian по повод мрачното си минало.

Почивай в мир!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР