Скрито оръжие

20 June 2018

Доказан факт е, че първото нещо, по което преценяваме за възрастта на жената е лицето й. Затова и всички ние обръщаме толкова внимание на грижите за кожата на лицето. След 50-годишна възраст обаче тя се отпуска, а лицевите контури не са така добре очертани. Скулите хлътват, кожната структура е неравномерна, видимите бръчки стават по-дълбоки. Лицето губи хармония и изразителност, което влияе върху чара и женствеността на жените след определена възраст. Лаборатории Lierac идентифицират 2 комбинирани биологични фактора в основата на този проблем:

- загуба на еластичност – която е следствие от намаляване на синтеза на колаген тип XVIII. Този наскоро открит протеин влиза в състава на епидермиса, дермата и хиподермата. Играе ролята на „пазител“, допринасяйки за тъканната обвивка на всеки слой. Тези промени водят до загуба на еластичност и отпускане на лицевия контур.

- загуба на плътност – поради намаляването на синтеза на основни протеини на дермалната извънклетъчна матрица и хиалуронова киселина.

За да отговорят най-добре на нуждите и очакванията на тези жени, Лаборатории LIERAC разработват нова противостарееща линия – LIFT INTEGRAL с уникална комбинация Хиалу-3 концентрат за маскимална ефективност, както на повърхността, така и в дълбочина. Серията преоформя овала на лицето, възстановява обема, изглажда дълбоките бръчки и възвръща лъчезарния и свеж вид на лицето.

Формулата е базирана на две основни съставки: екстракт от махагон (с богато съдържание на полифеноли, които стимулират синтеза на колаген тип XVIII в трите слоя на кожата) и лилаво лале (богат е на фенолни съединения и по-специално на флавоноиди, които увеличават синтеза на повече от 30 протеина в дермалната извънклетъчна матрица) за дълготраен изглаждащ и стягащ ефект.

Серията включва суперактивен лифтинг серум, моделиращ лифтинг крем, реструктуриращ нощен лифтинг крем, околоочен лифтинг серум и експресна лифтинг маска.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР