Кевин Спейси се завръща

eva.bg 13 June 2018

Поне още веднъж ще видим Кевин Спейси на голям екран. Актьорът, който от ноември миналата година е в немилост и се крие незнайно къде след обвиненията в сексуален тормоз, участва във филма „Billionaires Boys Club". Премиерата на лентата ще е през юли месец. Филмът е заснет преди скандала, но пък за разлика от „Всички пари на света“, откъдето участието на Спейси беше изтрито и сцените с него презаснети няколко седмици преди премиерата, сега дистрибуторите Vertical Entertainment решиха да си го оставят. Този път няма да бъде заличен.

Може би това е добра новина за кариерата на Кевин Спейси, макар че не става въпрос за нов ангажимент. Ще припомним, че Netflix го уволниха от хитовия им сериал „Къща от карти“, въпреки че това означаваше огромни финансови загуби за тях, а филмът му "Gore" бе оставен да събира прах, въпреки че беше на етап постпродукция. Фактът, че в момента сякаш игнорират факта, че е във филма, е някакъв плюс за кариерата му, която бе напълно срината след като актьорът Антъни Рап го обвини, че се е опитал да се възползва от него сексуално, когато е бил на 14 години. Според него случката се разиграла през 1986 година, когато и двамата играели на Броудей, но в различни постановки.

Оттогава Кевин Спейси се покри, не се е появявал никъде, не се знае какво се случва с него, а бъдещето му в Холивуд е ясно – няма такова.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР