Дами, върнете си „властта“ в шофирането

15 June 2018

От Аudi вярват, че за да шофира с удоволствие, една жена трябва да се чувства спокойна и уверена зад волана. Съгласете се, че няма как да стане, ако от съседната седалка някой постоянно критикува всяко нейно действие, създавайки в купето атмосфера, която я напряга и прави несигурна.

За всички пораснали момичета, които искат да си върнат „властта“ над управлението на автомобила и да добият самочувствие зад волана, от Аudi създадоха майсторския клас „Шофиране за увереност“. С най-спокойните професионални инструктори всички желаещи жени шофьори ще могат да подобрят и усъвършенстват уменията си зад волана, да повярват, че могат да се справят сами. Това е възможно да се случи на 16 юни, 23 юни и 30 юни от 10:00 ч. и 15:00 ч. на пистата на JRS (Околовръстен път, на разклона за Локорско; Google Maps Directions - GPS координати: 42.768871, 23.436958). На място Audi дава възможност и за тестово шофиране на актуални модели на марката.

Записванията стават на тел. 0895 770 154 или на email: drivinggirls@nrg-bg.eu. За първите пет записали се дами курсът е безплатен - специален подарък от Аudi. За всяка следваща желаеща марката прави специална отстъпка от редовната цена, предоставяйки ваучер, който може да бъде закупен в шоурума на Порше София Запад (бул. Европа 447).

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР