В дома на Манди Мур

eva.bg 22 June 2018

Снимка: Architectiral Didest

Певицата и актриса Манди Мур, популярна напоследък с ролята си в сериала „Това сме ние“ отваря вратите на красивия си нов дом за Architectiral Didest. Манди и годеникът й музиканта Тейлър Голдсмит търсят повече от година семейна къща, която да приюти тях и двете им кучета Джони (кръстено на Джони Мичъл) и Джаксън. След това намират тази класическа къща от 1950 година в Пасадена хил, с изглед към планините и долината Сан Габриел. „Влюбих се в гледката, в басейна, в градината, въобще в цялата енергия на това място“, разказва актрисата.

Къщата е възстановявана по оригиналните скици на архитекта Харолд Б. Зук, проектирал голяма част от местните забележителности. В интериора са запазени много от оригиналните елементи, например тухлената настилка, медни и месингови покрития, капандурите на покривите, част от външната част. В обзавеждането присъстват много метали, бял мрамор, и малко розово, защото както споделя тя „всяка къща има нужда от малко пудра“. Изкуството е навсякъде по стените, а годеникът й има и специално място за четене, което побира част от колекцията му книги. „Аз чета, наистина, но от всички хора, които познавам той чете най-много“, казва Мур.

Тя споделя, че обича начина, по който помещенията „се вливат едно в друго“, огромните френски прозорци и многото светлина, която влиза отвсякъде. А любимата й част от деня е когато сутрин стане, отвори вратите към басейна и пред нея се открие невероятната гледка към планината. Вижте ги в галерията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР