Mamma Mia! Колко са прекрасни

Звездният екип на "Mamma Mia! Отново заедно" се събра за премиерата на филма в Лондон

eva.bg 17 July 2018

Снимка: getty images/guliver

В Лондон вчера бе световната гала премиера на филма "Mamma Mia! Отново заедно". Десет години след като едноименният филм, вдъхновен от музиката на ABBA, превзе кината вече имаме и продължение. А то е още по-звездно, още по-слънчево откъм емоции, още по-заплатено откъм семейни драми и още по-хитово откъм песни.

На червение (е, в случая беше син) килим редом до 29-годишната Лили Джеймс и 32-годишната Аманда Сейфрид застанаха 72-годишната Шер и 69-годишната Мерил Стрийп. При мъжете пък звездният отбор е повече от интересен – Пиърс Броснан, Колин Фърт, Анди Гарсия, Стелан Скарсгард...

Действието във филма скача напред и назад във времето. В основните ролите се завръщат носителката на „Оскар“ Мерил Стрийп като Дона, Джули Уолтърс в ролята на Роузи и Кристин Барански като Таня. Аманда Сейфрид и Доминик Купър са Софи и Скай, а Пиърс Броснан, Стелан Скарсгард и носителят на „Оскар“ Колин Фърт отново ще играят тримата вероятни бащи на Софи: Сам, Бил и Хари. Лили Джеймс ще влезе в ролята на младата Дона, а като младите Роза и Таня ще видим Джесика Кинан Уин и Алекса Дейвис. Младите Сам, Били и Хари ще се изпълняват от Джереми Ървайн, Джош Дилън и Хю Скинър.

У нас филмът тръгва по кината от този уикенд, а снимки от премиерата снощи в Лондон може да видите в галерията ни.

Mamma Mia! Време а да попеем и да потанцуваме!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР