Хелена Бонам Къртър като принцеса Маргарет

eva.bg 19 July 2018

От хитовия сериал „Короната“ вдигнаха леко завесата, за да ни покажат едно от новите попълнения в каста си. Става въпрос за любимата ни Хелена Бонам Картър, която влиза в ролята на принцеса Маргарет в третия и четвърти сезон на шоуто.

Може да я видите в образа на ексцентричната сестра на Елизабет II на снимката, която бе пусната в официалния профил на тв сериала в Twitter.

Продуцентите не навлязоха в повече детайли относно новото звездно попълнение, а към кадъра написаха само лаконичното “Hope”. Може би надеждата се отнася за сложните отношения и изпълнения с доста катаклизми брак на Маргарет с Антъни Армстронг-Джоунс.

Повече за срещата им, скандалния брак, изневерите и още по-скандалният развод може дад прочетете тук. Животът на принцеса Маргарет определено заслужава и сериали, и филми, и романи.

Животът на Маргарет Роуз прилича на тъжна история за красива роза, чиито листенца опадат едно подир друго през годините, докато накрая не остава само стъблото с бодлите. След като умира, лондонски вестник излиза със заглавието „Смъртта на нещастната принцеса“. Официалният биограф на Маргарет, Кристофър Уоруик, обаче смята, че да наречеш принцесата нещастна е пълна глупост. „Маргарет – пише той – цял живот е живяла както е искала и за свое удоволствие.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР