Какво й е забранено да облича

eva.bg 23 July 2018

Снимка: getty images/guliver

Като част от кралското семейство Меган Маркъл е наясно, че трябва да се съобразява с доста неща и изключително строг етикет. Едва ли обаче е очаквала точно тази забрана за облеклото си, с която ще трябва да се съобрази за предстоящата официална визита на двамата в Австралия и Нова Зеландия.

„На Меган й бе казано, че трябва да спре да се облича като холивудска звезда и да започне да се облича като кралска особа. Тя искаше да облече костюм, който е в стил смокинг, но Хари й каза, че не е достатъчно традиционно и консервативно. Тоест, звездата от сериала „Костюмари“ ще трябва да забрави за костюмите по време на обиколката тази есен. Стилистите й били изрично посъветвани за това“, разкриват източници на западните медии.

Херцогън и херцогинята на Съсекс, каквито са новите титли на двамата младоженци, ще последват примера на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна, чиято първа официална визита също беше там. В програмата на Хари и Меган са включени места в Австралия, Фиджи, Кралство Тонга и Нова Зеландия.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР